Snimanje mesta zagušenja ili oštećenja cevi pomoću kamere

Snimanje mesta zagušenja ili oštećenja cevi pomoću kamere je metoda koja se primenjuje u slučaju kada se ne može tačno odrediti mesto zagušenja. Za snimanje cevi kamerom dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom vršimo za fizička i pravna lica, na celoj teritoriji Zlatiborskog okruga. Pored lociranja zagušenja, snimanje cevi kamerom se može koristiti i za inspekcijski pregled stanja cevi kao i u slučaju napukle ili naprsle cevi.

Snimanje mesta zagušenja ili oštećenja cevi pomoću kamere

Snimanje cevi kamerom postaje iz godine u godinu sve traženija vodoinstalaterska usluga. Zagušenja su sve češća, kako zbog starosti cevi i kvaliteta, tako i zbog našeg nemara. Zagušenje kanalizacije može stvorite mnogo problema. Uz snimanje cevi kamerom i lokalizacije zagušenja, takođe vršimo i kompletno otpušavanje kanalizacije.

Snimanje cevi u traganju za naprslim cevima je takođe još jedna od usluga koju pružamo. Kada cev pukne, dolazi do velikog izlivanja vode što može napraviti ogromne finansijske troškove. U slučaju kanalizacionih cevi, ukoliko cev pukne, otpadne vode će krenuti da se izlivaju van kanalizacione cevi na površinu. Pored troškova, tu su i širenje bakterija, nehigijene kao i širenje neprijatnog mirisa.

Da ne bi došlo do ovakvih problema u budućnosti, možete nas pozvati da jednom u godinu dana izvršimo snimanje cevi kamerom, odnosno inspekciju stanja cevi i po potrebi održavanje kompletne kanalizacije i cevovoda. Bolje je sprečiti nego lečiti. Upravo zbog toga smo omogućili klijentima jednogodišnji pregled stanja cevi kao i njihovo održavanje po potrebi.