Mašinsko čišćenje odvodnih cevi u ugostiteljskim i stambenim objektima

Mašinsko čišćenje odvodnih cevi je veoma efikasna metoda otpušavanja kanalizacije koja se primenjuje u slučaju da se ne može sajlom otpušiti kanalizacija. U zavisnosti od pozicije zagušenja zavisi i metoda odgušenja. Mašinsko čišćenje odvodnih cevi se primenjuje u situacijama kada se zagušenje nađe dublje u odvodnoj ceviOtpušavanje kanalizacije sajlom najčešće rešava probleme između slivnika i odvodne cevi.

Za mašinsko odgušenje kanalizacije posedujemo moderne mašine renomiranih proizvođača. Mašina na elektro pogon za odgušenje kanalizacije svako zagušenje ili blokadu u okviru kanalizacionih cevi užih profila može da reši u veoma kratkom roku. Pored kvalitetnih i modernih mašina za odgušenje kanalizacije imamo i specijalizovane sajle za otpušavanje kanalizacije kao i električne sajle. 

Mašinsko čišćenje odvodnih cevi

Svako zagušenje kanalizacije spada u vid hitne intervencije. Kada nastupi zagušenje, zarad normalnog funkcionisanja u samom prostoru je potrebno da stručno lice u što kraćem roku bude na vašoj adresi. Da stvar bude teža, zagušenje je praćeno izlivanjem vodenehigijenom i neprijatnim mirisima. Tokom našeg poslovanja uvideli smo da je neophodno da našim klijentima budemo uvek na raspolaganju, bez obzira na lokaciju i doba dana ili noći